logo conselleria Xarxa Afic

Categories

INMOBILIARIA KING HOUSE

Finances i gestió » Serveis inmobiliaris

Carrer FERNANDO FURIO ROCA, 9 BJ
46900, Torrent - Valencia/València
Tel.: 96 108 12 98
 

Seguix-los en:
  • Facebook
  • instagram
  • Twitter
  • Youtube
Disposa de:
  • Local accessible Local accessible
  • Aparcament per a clients Aparcament per a clients
  • Disponible wifi gratis Disponible wifi gratis

KING HOUSE som una empresa familiar especialitzada en la GESTIÓ IMMOBILIÀRIA . Estem compromesos en la busca de l'excel·lència, amb l'ambiciós objectiu d'arribar a ser considerats com una de les millors IMMOBILIÀRIES EN TORRENT, gràcies, per descomptat, que interposem a les persones abans que a les PROPIEDADES como regla fonamental del nostre model de negoci. Addicionalment, creiem fidelment en la formació contínua, com a recurs per a la millora de les nostres competències i qualificacions, potenciant-nos i adaptant-nos en un sector molt dinàmic i canviant per a afrontar amb garanties nostre futur, poder brindar-li als nostres clients el millor dels servicis possible i delegar-los una reputació llaurada a base d'esforç i cura. Amb seu en El Carrer Fernando Furió Roca, número 9, davall, C.P. 46900 de la CIUTAT DE TORRENT, estem preparats per a prestar els nostres servicis.

D'esta manera, a l'estudiar el seu cas, tant vosté com la nostra IMMOBILIÀRIA EN TORRENT, podem arribar a la determinació que, si el que busca és quelcom temporal, que done resposta a una situació el terme de la qual en el temps ho preveiem en breu, la qual cosa més li convé podria ser un LLOGUER DE PIS O XALET o, quelcom fix i estable en el temps per a residir o bé com a INVERSIÓ IMMOBILIÀRIA, la qual cosa realment necessita és COMPRAR UN XALET O PIS EN TORRENT.

Necessite el que necessite en la nostra IMMOBILIÀRIA DE TORRENT treballem amb el compromís que, tant COMPRADORS com VENEDORS, acudisquen amb total confiança a les nostres oficines per a obtindre el millor ASSESSORAMENT del sector. Un assessorament que es corresponga amb les seues necessitats i que estiga a l'altura per a COMPRAR, VENDRE O LLOGAR el seu bé més preat. De sobra està dir que en KING HOUSE estem especialitzats en el LLOGUER i la COMPRAVENDA DE VIVENDES de qualsevol tipus de propietats: CASAS, PISOS, XALETS, ADOSSATS, APARTAMENTS, ÀTICS, APARIATS, ETC.

Disposem d'una àmplia i variada cartera d'IMMOBLES, les millors propietats en les millors Urbanitzacions, respectant sempre el marge que ens haja marcat en el seu pressupost i incloent-li un servici d'assessorament i busca de finançament en cada una de les operacions de COMPRA o VENDA de PROPIETATS. La millor qualitat a preus econòmics. Si està pensant a dur a terme una COMPRA en TORRENT o si desitja procedir a la VENDA de XALETS o PISOS i desitja rebre assessorament d'una empresa amb anys d'experiència no ho dubte més i pose's en contacte amb KING HOUSE. Els nostres professionals no sols estaran encantats de poder posar-se a la seua disposició, sinó que a més s'encarregaran de portar avant totes les gestions pròpies d'este tipus d'operacions perquè vosté no haja de preocupar-se absolutament de res.