logo conselleria Xarxa Afic

Categories

MODAVISION NATURAL OPTICS

Salut i bellesa » Òptics

Carrer ALBAL, 7
46200, Paiporta - Valencia/València
Tel.: 96 397 11 14
 

Seguix-los en:
  • Facebook
  • instagram
  • Youtube
Disposa de:
  • Local accessible Local accessible


Natural Optic Modavisión és una empresa reconeguda en l'àmbit de la salut visual i auditiva des de l'any 2002.

En Natural Optics Modavision treballem en sis àrees: ulleres, cristalls, lents de contacte, teràpia visual, oftalmologia i audiologia.

En ulleres li oferim una gran selecció dirigida a persones amb inquietuds estètiques, treballant amb les principals marques del mercat: Carrera, Titanflex, Tommy Hilfiger, Love Moschino, Seven Street, Polaroid, Swarovsky, Max & Co, Tom Ford, Guess, Miró jeans. be natural...

En cristalls treballem amb les primeres marques del sector òptic: Indus, Essilor, Hoya i Zeiss. Adaptant progressius, personalitzant-los per a cada cas particular; com és per a l'ús de l'ordinador, conducció, treking, golf etc.…

En lents de contacte o contactologia li oferim l'oportunitat de realitzar tractaments de Orto K amb tecnologia Seefre, fins i tot dormint amb unes lents de contacte l'endemà veurà sense necessitat d'usar ni ulleres ni lents de contacte. Realitzem estudis personalitzats per a cada cas, recomanem les millors lents de contacte que es puguen adaptar a les necessitats de cada pacient.

En teràpia visual treballem el mètode Wivi, amb el qual solucionem problemes com ara insuficiència de convergència i divergència, excés de convergència i divergència, ull vague, etc.

En oftalmologia som especialistes en anàlisis visuals per a visió de prop i en xiquets.

En audiologia adaptem la ultima tecnologia en audiòfons digitals (aparells per a sords), sent distribuïdors de pròtesis ostointegradas Baha de la casa Coclear. Els nostres audioprotètics s'encarreguen de programar aquests audiòfons a l'hospital universitari Dr. Peset i hospital clínic de València. També realitzen teràpies auditives amb el mètode TOMATIS.Horari comercial

dilluns 09:45-13:3017:00-20:30
dimarts 09:45-13:3017:00-20:30
dimecres 09:45-13:3017:00-20:30
dijous 09:45-13:3017:00-20:30
divendres 09:45-13:3017:00-20:30
dissabte 10:00-13:45
diumenge TancatTancat

Productes/servicis destacats

  • Optometria Diagnòstic, tractament i correcció de defectes refractius i acomodatius. Disseny, càlcul, adaptació i control de lents de contacte i lents oftàlmiques.
  • Audiometria Som especialistes no sols a fer que les persones tornen a sentir, sinó a entendre; millorant així la capacitat de conversar de les persones. Amb la millor tecnologia en audiòfons del mercat.
  • Indomimetika Progressius adaptats mitjançant realitat virtual.
  • Anàlisi de fons d'ull. L'examen de fons d'ull es una tecnica que permet observar l'interior del globo ocular per a diagnosticar una malaltia, o per a comprovar l'evolucio de patologies com la diabetis o l'hipertensio.