logo conselleria Xarxa Afic

Categories

RIDAURA GESTORIA-ASSESORIA

Finances i gestió » Gestories-asesories

Plaça Espanya, 7
46210, Picanya - Valencia/València
Tel.: 96 159 26 66
 
 

Disposa de:
  • Local accessible Local accessible


Som l'única Gestoria Administrativa instal·lada a Picanya a la qual podeu acudir per a realitzar qualsevol tràmit necessari davant la DGT, canvis de titularitat de vehicles, matriculacions, renovació del permís de conduir, duplicats de documentació, baixes temporals de vehicles, etc.

Certificadors de signatura electrònica reconeguda a través de la plataforma SIGACERT facilitada pel Col·legi de Gestors Administratius de València (per a persones físiques i jurídiques).

També realitzem totes les diligències necessàries per al correcte registre d'Associacions ja siguen en Conselleria, Hisenda o tramitació de la signatura electrònica.

Tenim una gran experiència com a Assessoria Fiscal i Comptable, dedicada tant a autònoms en estimació directa i objectiva, com a societats i entitats sense personalitat jurídica (comptabilitat, IRPF, Impost de societats, confecció de llibres i comptes anuals, constitució de noves societats).

A més podem ajudar-los en molts altres serveis, com poden ser Herències, Registre de Marques, obtenció de llicències de pesca i caça, tramitació d'Escriptures, tràmits davant el Registre de la Propietat, contractes d'arrendament, etc.Productes/servicis destacats

  • TRÀMITS DGT Transferències de vehicles/canvis de titularitat, matriculacions, renovació permisos de conduir, baixes temporals, altes, duplicats de documentació, informes de vehícles.
  • IRPF Declaració de la Renda
  • CONTRACTES D'ARRENDAMENT Confecció de contractes d'arrendament de vivendes i locals comercials.
  • HERÈNCIES Tramitació d'Herències
  • ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE Assessoria fiscal i comptable autònoms i societats.