xabiallum-Xàbia/Jávea:Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

XABIALLUM

Llar i decoració » Electricitat

Foto principal

Foto secundària

Carrer CARLOS BENIMELI, 10 Bajo
03730, Xàbia/Jávea - Alicante/Alacant
Tel.: 965796560
 

Disposen de:
  • Local accessible Local accessible
  • Obert el dissabte a la vesprada Obert el dissabte a la vesprada

En Xàbiallum contem amb més de 25 anys d'experiencia en el sector de la electricitat e illuminació i estalvi energétic en tota la provincia d'Alacant i la Comunitat Valenciana, així com empresa homologada per les nostres instalacions i estudis.

En Xàbiallum tots els nostres projectes i treballs están garantitzats així com protegits per escrit, per a que els nostres clients estiguen més tranquils i per alló aumenten aixina la confiança mutua.

La profesionalitat dels nostres técnics i amb alts coneiximents i anys d'experiencia per a oferir el millor servici es la base de Xàbiallum. No deixem res a l'atzar, sempre procurem oferir un servici de calitat, estableit els preus adecuats i aixina oferir una máxima calitat. El nostre objectiu es la satisfacció del client. En Xàbiallum els nostres més de 200 clients sempre confíen en les nostres diferents opcions per a poder oferir resultats i solucions eficients i sobre tot primant de calitat.

Cridens o contacte en nosaltres sense compromis. Diariament recibim cridades que atenem de forma molt personalitzada, donant propostes, alternatives i soluccions a totes les seues dudes sobre cualsevol projecte, incidencies, millores, consells, estudis de viabilitat, etc...Horari:

De dilluns a dissabte de 08:00 a 20:00Diumenge tancat, soles emergencies.